miercuri, 23 mai 2012

Naşa – (The Godmother) (2011)


Jennifer este o americancă frumoasă stabilită în România, cu o carieră de profesoară de literatură în Bucureşti. Este căsătorită cu Radu Prodan, un respectat finanţist român, şi împreună au un băiat de 10 ani, extrem de inteligent, David.
Într-o bună zi, în timpul unui botez la care participa în calitate de naşă, poliţia năvăleşte în biserică şi îl arestează pe soţul ei. Cu această ocazie, Jennifer află că „respectabila” afacere a lui Radu consta de fapt în spălare de bani pentru un temut mafiot local, Spânu – The Madfather. Aşa se face că eroina noastră se trezeşte prinsă într-o poveste cu mafioţi adevăraţi, cum nu văzuse până atunci decât în filme. Mai mult, restricţiile judecătoreşti emise pe numele său o împiedică să iasă din ţară, şi, în plus, nici nu este ferm convinsă de vinovăţia soţului ei.
Singura soluţie pe care o găseşte pentru a-şi salva familia este să îşi formeze propria „familie mafiotă” şi să contracareze astfel acţiunile duşmanului lor, Spânu. În acest demers îndrăzneţ ea va fi ajutată de o serie de personaje atipice, oameni normali puşi în situaţii excepţionale, dar mai ales de fiul său, David, care se dovedeşte a fi mai mult decât un băieţel curajos, devenind un sprijin şi un sfătuitor nesperat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu